Izjave Žakelja i Slavkovića pred drugo kolo AdmiralBet Aba lige

Aba Liga

Izjave Žakelja i Slavkovića pred drugo kolo AdmiralBet Aba lige

01. Oktobar, 2021 SC Derby

Izjave Žakelja i Slavkovića pred drugo kolo AdmiralBet Aba lige

Izjave šefa stručnog štaba, Andreja Žakelja i krilnog igrača Andrije Slavkovića pred drugo kolo AdmiralBet Aba lige.

"Očekujemo iskusnu ekipu Zadra, koja je u prvom kolu pokazala da su ozbiljna ekipa. Ekipa Zadra igra zajedno igra već drugu godinu zaredom.

Mi se moramo više baviti svojom igrom i moramo da popravimo pristup, te da igramo kao ekipa koja se bori do kraja. Samo tako možemo da očekujemo pozitivan rezultat." - rekao je Žakelj.

"Zadar je odlična ekipa, ekipa koja zna da igra košarku i znaće da kazne svaki naš nedostatak i pad koncetracije. Zadržali su okosnicu ekipe od prethodne sezone, doveli par iskusnih igrača a u prvom kolu su odigrali odličnu utakmicu protiv Partizana. 

Iskoristili smo ove dane da se što bolje spremimo i radili smo na nekim greškama kojih je bilo dosta u prvoj utakmici a koje se ne smiju desiti ponovo. Spremni smo i moramo da popravimo utisak iz prvog kola. Imamo mladu ekipu i ako uđemo u utakmicu sa odličnom enegijom i fokusom mislim da imamo velike šanse da izađemo kao pobjednici." - zaključio je Slavković.

Prodaja karata:

 

Shodno epidemiološkim mjerama nadležnih organa Crne Gore dozvoljeno je prisustvo 100 ljudi na utakmicama u SC 'Morača'. Klub će vršiti prodaju 100 karata po cijenama od 3 eura na šalteru Sportskog centra. Šalter će raditi u petak od 13 časova.

U skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, ulazak u dvoranu (za punoljetne osobe) moguć je isključivo uz posjedovanje Nacionalne COVID potvrde koja se smatra validnom ukoliko lice posjeduje jedan od propisanih uslova:

- da je primljena druga doza vakcine

- da osoba posjeduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana

- da osoba posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati

Što se tiče maloljetnih lica, ne zahtijeva se da ispunjavaju nijedan od navedenih uslova što se tiče sportskih priredbi.