Saopštenje KK Studentski centar

Ostalo

Saopštenje KK Studentski centar

05. Jul, 2021 Studentski centar

Saopštenje KK Studentski centar

Imajući  u vidu da je poslednjih dana bilo riječi o dešavanjima u KK Studentski centar, želimo da informisemo javnost o promjenama koje su nastupile, a vezane su za organizaciju stručnog rada u našem klubu.

 

Svjesni smo činjenice da smo ulaskom u ABA ligu u obavezi da unaprijedimo kompletnu organizaciju rada u klubu. Naš osnovni cilj je razvoj mladih igrača i sve odluke koje donosimo su upravo podređene toj ideji. Sa Nenadom Trajkovićem smo prije dvije godine napravili dogovor da bude stručni koordinator čitavog projekta razvoja mladih igrača i da bude zadužen za vođenje našeg seniorskog sastava.

 

Znajući kolike obaveze sa sobom nosi vođenje ekipe u ABA ligi, odlučili smo da na poziciji šefa stručnog štaba angažujemo novog trenera. To bi po našem mišljenju pomoglo treneru Trajkoviću da se u cijelosti posveti onome zbog čega je i došao u Klub, a to je razvoj svih mladih igrača. Sigurni smo da u suprotnom ne bi bio u mogućnosti da kvalitetno odgovori izazovima čitavog projekta. Upoznali smo ga sa našim mišljenjem i nadamo se da ćemo u danima pred nama imati jasniju sliku o čitavoj situaciji.

 

U svakom slučaju, Studentski centar želi da nastavi na istom kursu i sve podređujemo tom cilju. Dešavanja u danima koji su pred nama će biti najbolja potvrda ovih naših riječi.