Studenti žele da nastave seriju: Gostovanje u neugodnoj dvorani Leon Štukelj

Aba Liga

Studenti žele da nastave seriju: Gostovanje u neugodnoj dvorani Leon Štukelj

29. Oktobar, 2021 09:50 SC Derby

Studenti žele da nastave seriju: Gostovanje u neugodnoj dvorani Leon Štukelj

SC Derby je pokazao svim "nevernim Tomama" da će i te kako mnogima pomrsiti račune. 

Naša ekipa je u dobroj seriji, vezavši dvije pobjede u ABA ligi. 

Prvo je dobijen Split na strani, a potom i jaka Cibona na domaćem terenu. Za nastavak serije treba proći neugodnu dvoranu Leon Štukelj.

Mnogi velikani ABA lige su morali da polože oružje u Novom Mestu. Kombinacija neugodog domaćina, tvrdih obruča i cijelog vibe-a koji nosi malena hala, utiču na protivničke ekipe. 

Kajl Vinjales je predao ranu kandidaturu za MVP-a lige. Momak iz Mičigena, sa portorikanskim pasošem pokazuje raskošan šuterski repertoar, ali i dobre razigravačke sposobnosti. 

Kenan Kamenjaš je pokazao zašto je s pravom najbolji u ABA 2 ligi bio lani, kao i da je full spreman da se pokaže i na najvećoj smotri. 

Raduje igra i ostatka ekipe u kojoj su naši momci pokazali da stalno mogu da rotiraju ulogu preuzimanja odgovornosti i da tako prije svega pokažu timski duh. 

Domaćin dolazi nakon teškog poraza od Partizana u Beogradu, ali taj poraz ne bi smio da zamaskira potencijal koji nosi Krka. 

Primjeri Mornara i Zadra najbolje to pokazuju. 

I dalje je u klubu siva eminenicja Rok Stipčević, koji pokazuje sjajne šuterske performanse. 

Krka je sve mečeve ove sezone u ABA ligi pobjedila na svom parketu. 

Vrijeme je da se ta serija domaćih prekine. A ako iko poznaje Krku to je naš trener Andrej Žakelj, koji je skoro cijelu svoju karijeru izgradio u Sloveniji.