Za popravak utiska nakon prvog kola: Studenti će ustati

Aba Liga

Za popravak utiska nakon prvog kola: Studenti će ustati

30. Septembar, 2021 SC Derby

Za popravak utiska nakon prvog kola: Studenti će ustati

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Za našu ekipu taj korak i nije bio slavan, ali bitno je napomenuti da smo igrali protiv ekipe koja je favorit za jedno od plej of mjesta u Admiral bet ABA ligi (pozicije od 3. do 6. mjesta).

 

Ekipa Andreja Žakelja je imala priliku da pogleda na čemu je griješila u prvom kolu. Prije svega šut nikako nije služio naše momke pa smo iz igre ukupno šutirali 39,7 odsto (od čega za tri poena samo 29,2 odsto).

 

Ni slobodna bacanja nisu išla "Studentima" samo 52 odsto sa linije penala.

 

Sa namještenim nišanskim spravama, i sa željom i dokazivanjem da je utakmica sa Megom bila samo "jedan loš dan u kancelariji" Studenti traže prvu pobjedu pred domaćom publikom, prvi put kao domaćini u najvećem regionalnom takmičenju.

 

Za protivnika imamo akutelne prvake Hrvatske, i tim koji je u prvom kolu zamalo priredio najveće iznenađenje, pošto su blizu bili da "skinu sklap" jednom od prvih favorita lige, ekipi Partizana.

 

Zadrani sigurno imaju za čim da žale, pa će sigurno za potvrdu dobre forme dati sve od sebe da pobjede u duelu sa SC Derby-em.

 

Tim je manje više isti, uz pojačanja u vidu Uroša Lukovića iz Mornara, kao i Kevona Herisa iz NBA G lige, kao i dobro poznato lice "Studentma", Dario Drežnjak koji je lani branio boje Širokog Brijega (ABA2 liga).

 

Došlo je i do rotacije na klupi, pa je Mršića zamjenio dojučerašnji asistent Ivan Periničić.

 

Prodaja karata:

 

Shodno epidemiološkim mjerama nadležnih organa Crne Gore dozvoljeno je prisustvo 100 ljudi na utakmicama u SC 'Morača'. Klub će vršiti prodaju 100 karata po cijenama od 3 eura na šalteru Sportskog centra. Šalter će raditi u petak od 13 časova.

U skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, ulazak u dvoranu (za punoljetne osobe) moguć je isključivo uz posjedovanje Nacionalne COVID potvrde koja se smatra validnom ukoliko lice posjeduje jedan od propisanih uslova:

- da je primljena druga doza vakcine

- da osoba posjeduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana

- da osoba posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati

Što se tiče maloljetnih lica, ne zahtijeva se da ispunjavaju nijedan od navedenih uslova što se tiče sportskih priredbi.